اخبار

ثبت

قیمت ثبت شرکت مسئولیت محدود در سال 1403 به صورت پایه 1850هزارتومان است اما با توجه به اینکه قیمت نهایی بستگی به موضوع فعالیت و یکسری پارامترها مثل : کد اقتصادی ، پلمپ دفاتر تجاری و ... که برحسب هر شخص و شرکت متفاوت است دارد لذا قیمت ثابتی ندارد ، برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در جهان ثبت تماس بگیرید .

پارامترهای تاثیرگذار درقیمت تمام شده ثبت شرکت مسئولیت محدود

  • هزینه حق الثبت شرکت مسئولیت محدود
  • هزینه روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران ( با توجه به فعالیت و حجم آگهی متغیر است )
  • هزینه روزنامه کثیر الانتشار ( با توجه به فعالیت و حجم آگهی متغیر است )
  • دستمزد کارشناس مسئول رسیدگی و انجام ثبت ( با توجه به تعداد اعضای شرکت و ... متغیر است )
  • هزینه پلمپ دفاتر تجاری
  • هزینه اخذ کد اقتصادی
  • هزینه مشاوره در کلیه مراحل ( از انتخاب اسم تا تنظیم اساسنامه ) نکته : این پارامتر در جهان ثبت برای کلیه مشتریان رایگان انجام می شود و هزینه ای ندارد

افتتاح حساب حقوقی چگونه است ؟

شرایط افتتاح حساب برای شرکت ها و موسسات به این صورت است که بعد از تایید نام شرکت یا موسسه مدیرعامل و یا دارنده حق امضای شخصیت حقوقی با در دست داشتن مدارک ثبتی و تایید نام و مدارک خودش و با مراجعه به یکی از بانکهای معتبر کشور اقدام به افتتاح حساب حقوقی به نام شخص حقوقی می کند ، لازم به ذکر است که افتتاح حساب برای همه شرکتها و موسسات الزام ندارد اما برای آنکه واریزی ها و برداشتهای اعضا برای شرکت به صورت اصولی پیش برود و اگر نیاز به وام و تسهیلات برای شخصیت حقوقی جهت پیشبرد اهداف اعضا برای شرکت یا موسسه لازم باشد داشتن یک حساب حقوقی لازم است .

در حال حاضر شرکتهای سهامی خاص در مراحل ثبت تاسیس شرکت باید بعد از تایید نام شرکت 35% از کل سرمایه شرکت را در حسابی به نام شرکت بلوکه کنند و شرکتهای مسئولیت محدود نیز در مراحل ثبت تاسیس شرکت باید بعد از تایید نام شرکت باید کل سرمایه شرکت را در حسابی به نام شرکت بلوکه کنند و گواهی بانکی را ضمیمه مدارک دیگر شرکت به اداره ثبت شرکتهای مربوطه پست کنند .

طبق بخشنامه جدید ثبتی به نظر می رسد از تاریخ 1401/11/24 افتتاح حساب بانکی برای موسسات تجاری در شرف تاسیس نیز الزامی شده و کلیه موسسات تجاری موظفند بعد از تایید نام موسسه نسبت به افتتاح حساب بانکی به نام موسسه در شرف تاسیس اقدام و کل سرمایه موسسه را در آن حساب بلوکه کنند .

eftetahehesab

اشخاص در دنیای تجارت و کسب و کار و در کل در جامعه به دو دسته حقیقی و حقوقی تقسیم می شوند ، برای آنکه فرق شخصیت حقیقی و شخصیت حقوقی را متوجه بشویم در یک مثال ساده به تعریف هرکدام از اشخاص می پردازیم در ادامه همراه ما باشید :

اشخاص حقیقی چه کسانی هستند ؟

اشخاص حقیقی مشمول افراد جامعه می شوند افراد عادی و هر انسانی که به صورت مستقل در جامعه متولد می شود و زندگی میکند به تنهایی یک شخص حقیقی محسوب می شود مثلا فرض کنید محمد عطاران که در حرفه رستوران داری مشغول فعالیت در بخش آشپزخانه و سرآشپز رستوران است یک شخص حقیقی محسوب می شود .

اشخاص حقوقی چه کسانی هستند ؟

حالا فرض کنید آقای محمد تصمیم بگیرد در جهت گسترش فعالیتش با دوستان و یا حتی اعضای خانواده اش شراکت کند و تصمیم بگیرند برای اینکه فعالیتشان جنبه قانونی داشته باشد شرکتشان را ثبت کنند ، اینجا هرکدام از اعضا یک شخص حقیقی محسوب می شوند اما شرکتی که ثبت می شود با یک نام مخصوص شخصیتی حقوقی است ، اشخاص حقوقی نیز مثل اشخاص حقیقی در یک روز خاص متولد می شوند که تاریخ تولدشان همان تاریخ تاسیس شرکت است .

تا پیش از این متقاضیان صورتجلسات ثبتی که قصد انصراف از درخواست ثبت و نهایی کردن صورتجلسات ثبتی را داشتند می توانستند حتی بعد از ثبت نهایی از طریق انتخاب گزینه انصراف از درخواست در منوی اصلی سامانه ثبت شرکتها و ورود شماره پیگیری و اطلاعات دیگر این کار را انجام دهند اما طبق بخشنامه جدید سازمان ثبت شرکت ها از تاریخ 1401/09/20 انصراف از ثبت صورتجلسات تغییرات امکانپذیر نمی باشد ، البته این بخشنامه مشمول صورتجلسه انحلال و تغییر آدرس نمی شود و متقاضیانی که درحال انجام این تغییرات باشند و قصد انصراف داشته باشند می توانند از منوی صفحه اصلی سامانه اقدام به انصراف از صورتجلسه کنند .

برای انجام تغییرات می توانید خودتان اقدام کنید و یا با کارشناسان ما تماس بگیرید تا برایتان در کوتاه ترین زمان ممکن انجام دهند و یا از اینجا  ثبت سفارش را انجام دهید .

 

همه ما می دانیم که از خصوصیات خوب یک کارمند در ادارات که مورد علاقه همه مدیران و ارباب رجوع و حتی مخاطبین تلفنی است :

  • تعهد ،
  • نظم در کارها ،
  • مسئولیت پذیری ،
  • همکاری با کارمندان دیگر و توانایی کارتیمی ،
  • آراستگی ظاهر و باطن ،
  • مهارت و تلاش در جهت بالاتر بردن آن ،
  • یادگیری مستمر ،
  • روراستی و درخواست کمک در زمان لازم ،
  • رعایت انصاف و درست انجام دادن کار تا انتها...

اینها خصوصیاتی است که برای همه تعریف شده و جا افتاده اند و کمتر کسی این موارد را قبول ندارد اما بیایید ببینیم در شرکتهای بزرگ دنیا رفتار کارمندان چگونه است و چطور هر روز بر میزان موفقیت این شرکتها و شهرتشان افزوده می شود ؟

در اینجا برای نمونه سه شرکت بزرگ فیسبوک و توییتر و گوگل را مورد بررسی قرار می دهیم و امیدواریم که تمامی شرکتها از خرد تا کلان بتوانند از شیوه های درست سازمانی در شرکت خودشان استفاده کنند و بهره حداکثری ببرند .

( منبع : سایت کاربوم )

 شرکت توییتر :

شاید کمی غیر معمول به نظر برسد اما کارکنان شرکت توییتر جلساتشان را بر روی پشت بام برگزار می کنند و همکاران با هم ارتباط دوستانه و همکاری عالی دارند و تیم محوری را اساس کارشان قرار می دهند ، کارکنان توییتر از کار کردن با افراد باهوش لذت می برند آن‌ها همیشه در این باره صحبت می‌کنند که بخشی از مجموعه ای هستند که در عمل کاری را انجام می‌دهند که برای تمام دنیا مهم است و ارزش دارد . آن‌ها همچنین عادت دارند که تا قبل از تکمیل کارشان محل کار را ترک نمیکنند . همچنین همه کارکنان از کارشان لذت میبرند و آن را به بهترین نحو انجام می دهند البته مدیران شرکت توییتر هم مزایایی علاوه بر مزایای معمول همه شرکتهای معتبر به کارکنان ارائه می دهند از جمله : وعده‌های غذایی رایگان ، کلاس‌های یوگا و تعطیلات نامحدود در شعب مرکزی سن فرانسیسکو و ... که البته اینها در افزایش انگیزه و تلاش کارکنان توییتر بی تاثیر نیست .

شرکت گوگل : 

کارکنان گوگل به با‌انگیزه بودن ، بااستعداد و باهوش‌ترین‌ افراد بودن، معروف هستند اما با توجه به اینکه گوگل شرکت در حال رشد و توسعه‌ای است ، حفظ فرهنگ یکسان بین ادارات و شعب مختلف آن و همچنین بین واحدهای مختلف شرکت کار دشواری است . هر‌چقدر ابعاد سازمان بزرگ‌تر باشد ، نیاز است که در فرهنگ آن بیش‌تر تجدید‌نظر شود تا با کارکنان و نیازهای مدیریتی بیش‌تری هماهنگ شود . با وجود مزایای فوق العاده عالی شرکت گوگل برای کارکنانش مثل : وعده‌های غذایی رایگان ، سفرها و مهمانی‌های ویژه‌ی کارکنان ، تشویقی‌های مالی ، باشگاه‌های ورزشی ، محیط متناسب برای نگه داشتن حیوانات خانگی و ... و داشتن کارکانا خوب و با انگیزه اما برخی از کارکنان از رنج فزاینده‌ای که از کار کردن در چنین شرکت‌های بزرگی انتظار دارند ، صحبت می‌کنند  یعنی استرسی که مرتبط با فضای رقابتی چنین شرکت‌هایی است که البته کاملا طبیعی است ولی حتی شرکتهای بزرگی مثل گوگل هم نیاز به بازبینی در برنامه ها و اهداف بلند مدت و کوتاه مدت شرکت خود برای کاهش و رفع مشکلات دارند .

شرکت فیسبوک : 

این شرکت نیز مشابه گوگل ، شرکتی است که رشد چشم‌گیری را تجربه کرده‌است و تقریبا شرایط مشابه شرکت گوگل را دارد اما فیسبوک برای مقابله با این چالش‌ها اتاق‌های کنفرانس ، ساختمان‌های مجزا و فضاهای استراحت در محیط باز را فراهم کرده‌است همچنین ، مدیران ( حتی مدیرعامل که مارک زاکربرگ 'Mark Zuckerberg' باشد ) نیز باید در فضای کاری باز در کنار سایر کارکنان کار کنند . استفاده از ساختمان‌ها و فضاها در ساختار سازمانی مسطح ، تلاشی برای ترویج حس برابری در میان رقابت‌هاست .

با توجه به مطالب بالا نتیجه میگیریم که حتی شرکتهای بزرگ دنیا نیز دائما رفتارشان ، الگوهایشان و برنامه هایشان را تغییر و بروزرسانی میکنند چون لازمه پیشرفت هر شرکتی برای جلو رفتن و پیشی گرفتن از رقبا همین در جریان بودن است ...

 

 

 

 

دو دسته از شرکتهای تجاری که فعالیتشان میتواند یکسان باشد شرکتهای با مسئولیت محدود و شرکتهای سهامی خاص هستند که در ذیل به شرح هرکدام پرداخته ایم ، یادآور می شود زمانی که افرادی گرد هم می آیند و می خواهند فعالیت و شراکت آنها به صورت قانونی باشد باید آن را در قالب شرکت ثبت کنند حال اگر تعداد افراد کم باشد ( حداقل دو نفر ) و فعالیت گسترده نباشد و قصد شرکت در مناقصات و مزایدات را نداشته باشند می بایست شرکت با مسئولیت محدود ثبت کنند .

تفاوت شرکت با مسئولیت محدود و سهامی خاص

تعریف شرکت سهامی خاص : شرکت هایی که سرمایه ثبت آنها به هنگام تأسیس منحصراً توسط سهامداران تأمین گردیده است شرکت سهامی خاص گفته می شود.

به هنگام ثبت شرکت سهامی خاص و پس از تایید نام اولیه می بایست حداقل ۳۵% سرمایه در یکی از شعب بانک ها در وجه “شرکت در شرف تاسیس” واریز و گواهی مربوطه در سامانه ثبت، ثبت گردد و ۶۵% باقیمانده در تعهد سهامداران باشد یعنی اینکه سهامدارن فقط اظهار می دارند که ۶۵ درصد باقیمانده را به مدیرعامل تحویل داده اند. اما در شرکت با مسئولیت محدود باید کل سرمایه تحویل مدیرعامل شرکت شده و مدیرعامل، اقرار به دریافت نماید و ارائه گواهی بانکی دال برانجام این امر ضرورت ندارد.

مدت زمان مدیریت هیئت مدیره در شرکت سهامی خاص حداکثر دو سال و برای بازرسی حداکثر یکسال می باشد که قابل تمدید است وی در شرکت با مسئولیت محدود مدیران شرکت برای مدت نامحدود انتخاب می شود ولی می توانند در ادامه به هر دلیل از شرکت خارج گردند که این مورد مستلزم ثبت تغییرات شرکت می باشد.

مجامع عمومی در شرکت سهامی خاص، توسط هیأت رئیسه ای مرکب از یک نفر رئیس و دو نفر ناظر و یک منشی که از بین سهامداران انتخاب می شوند اداره می گردد. در شرکت با مسئولیت محدود، اداره مجامع عمومی شرکت توسط هیأت نظار درصورتی خواهد بود که تعداد شرکاء آن از ۲ نفر می بایستی بیشتر باشد.

حداقل سرمایه برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود  و هم شرکت سهامی خاص، یک میلیون ریال است.

انتخاب بازرس اصلی و علی البدل در شرکت های سهامی خاص، اجباری ولی در شرکت با مسئولیت محدود، اختیاری می باشد یعنی شرکت مسئولیت نیاز اجباری به بازرس ندارد و همانطور که در بالا گفته شد ۲نفر هیئت مدیره برای ثبت شرکت مسئولیت محدود کفایت می کند.

در شرکت با مسئولیت محدود تعداد شرکاء حداقل ۲ نفر و در شرکت سهامی خاص، تعداد سهامداران حداقل ۳ نفر می باشد.

تقویم سهم الشرکه غیر نقدی در شرکت با مسئولیت محدود توسط شرکاء صورت می گیرد و شرکاء در این خصوص دارای مسئولیت می باشند. لیکن تقویم آورده غیر نقدی در شرکت سهامی خاص با کارشناس رسمی دادگستری خواهد بود.

مدیران در شرکت سهامی خاص، الزاماً بایستی سهامدار بوده یا تعهدات سهام وثیقه مقرر در اساسنامه را تهیه و به صندوق شرکت بسپارند. مدیران در شرکت با مسئولیت محدود، به صورت مؤظف یا غیر مؤظف که از بین شرکاء یا خارج انتخاب می شوند انجام وظیفه خواهند نمود.

در شرکت سهامی خاص و با مسئولیت محدود، افزایش سرمایه، اختیاری است.

تقسیم سود درشرکت سهامی خاص، به نسبت تعداد سهام و درشرکت با مسئولیت محدود به نسبت سرمایه شرکاء تقسیم خواهد شد و در شرکت بامسئولیت محدود می توانند در اساسنامه ترتیب دیگری برای تقسیم سود بیان دارند.

حق رأی در شرکت سهامی خاص به تعداد سهام، و در شرکت با مسئولیت محدود به نسبت سرمایه خواهد بود.

شرایط احراز حد نصاب در مجامع عمومی در شرکت سهامی خاص ساده تر و در شرکت با مسئولیت محدود با توجه به نوع شرکت مشکل تر می باشد.

سرمایه در شرکت سهامی خاص به سهام تقسیم و مسئولیت صاحبان سهام محدود به مبلغ اسمی سهام آنهاست. اما سرمایه در شرکت با مسئولیت محدود به سهام یا قطعات سهام تقسیم نمی شود و شرکاء فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت، مسئول قروض و تعهدات می باشند.

از جمله محاسن شرکت مسئولیت محدود اینست که فقط با 2 نفر عضو می شود این شرکت را ثبت کرد. و روال ثبت و اداره آن ساده تر از سهامی خاص است.

و از معایب شرکت با مسئولیت محدود این است که برخی بانکها به شرکتهای مسئولیت محدود وام و تسهیلات نمی دهند. و همچنین معمولا شرکتهای دولتی برای شرکت در مناقصات و مزایدات فقط شرکتهای سهامی خاص را پذیرش می کنند.

lassaham

میزان حق الثبت برای ثبت تاسیس شرکت و یا تغییرات بسته به میزان سرمایه شرکت متغیر است که مطابق با آخرین اعلام سازمان ثبت شرکتها به شرح زیر آمده است :

یادآور می شود مبالغ اعلامی در جدول زیر مربوط به سال جاری می باشد و مبلغ حق الثبت در سال جدید 1403 افزایش یافته برای مثال هزینه حق الثبت برای شرکتهای مسئولیت محدود در سال گذشته 110 هزار تومان بوده اما امسال این مبلغ به 370 هزار تومان افزایش یافته است .

01sabt02sabt03sabt04sabt

طبق اعلام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از وکلا پرس ، با عنایت به سیاست ها و برنامه های تحول و تعالی قوه قضائیه و لزوم ایجاد رویه واحد و پیشگیری از جرایم مالی توسط شرکتهای تجاری و مبارزه با فساد و منع ایجاد شرکت های صوری مراتب تمهیدات لازم در زمان ثبت تاسیس و تغییرات بشرح ذیل مورد انتظار می باشد در ادامه همراه ما باشید :

momayezi

۱- صحت سنجی و مطابقت اطلاعات مالی از جمله پرداخت نقدی سرمایه با مستندات بانکی شرکتهای تجاری از طریق سامانه جامع ثبت شرکتها و ممیزی توسط کارشناسان مربوطه انجام پذیرد .

۲ – در انواع شرکتهای تجاری که متقاضی ثبت سرمایه غیرنقدی در زمان تاسیس و یا افزایش سرمایه از محل سود، مطالبات، تجدید ارزیابی و سایر موارد تامین مالی غیر نقدی دارند، مراتب ارزش گذاری اموال غیرنقد به تایید کارشناس رسمی دادگستری و یا حسابدار رسمی برسد و به مرجع ثبت ارائه شود.

۳- ثبت تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان انواع شرکتهای تجاری پس از تایید حسابدار رسمی امکان پذیر است.

۴ – بر اساس بند ۴ بند (س) تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ أخذ امضاء از خدمات گیرندگان اداره ثبت شرکتها و مؤسسات غیر تجاری منوط به أخذ تصدیق الکترونیکی از طریق ارسال شناسه (کد) به شماره تلفن همراه اعلامی شخص در سامانه ثنا و ثبت آن در سامانه های مربوط است.

۵ – متقاضی ثبت تاسیس شرکتها باید موضوع فعالیت خود را در چارچوب طبقه بندی موضوع فعالیت سامانه جامع ثبت شرکتها مشخص و درخواست کند.

۶- با هماهنگی سازمان امور مالیاتی رصد الکترونیک بدهکاران مالیاتی و ممانعت از ثبت تاسیس و تغییرات این دسته از اشخاص بصورت برخط از طریق سامانه مورد اقدام قرار گیرد.

۷ – با توجه به تکالیف قانونی از جمله مواد ۱۱۱ و ۱۲۶ لایحه اصلاحی قانون تجارت وضعیت محدودیت و ممنوعیت قضایی مدیران انواع شرکتها از طریق اداره سجل کیفری قوه قضائیه به صورت برخط از طریق سامانه جامع ثبت شرکتها مورد رصد قرار گیرد.

۸- با هماهنگی اداره کل امور ورشکستگی و تصفیه، از ثبت اشخاص ورشکسته دارای محدودیت بصورت برخط از طریق سامانه جلوگیری به عمل آید .

۹- صحت سنجی اطلاعات اقامتگاه و کدپستی اشخاص حقوقی و مدیران با ارتباط الکترونیک با شرکت پست از طریق سامانه جامع ثبت شرکتها مورد اقدام و از ارائه خدمات ثبتی به اشخاص حقوقی فاقد کدپستی و یا اقامتگاه برابر قوانین و مقررات تا اصلاح اطلاعات جلوگیری به عمل آید، مطابق آیین نامه پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی با هماهنگی اداره کل ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری تا بروز رسانی اطلاعات شناسه ملی یکتا توسط پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی معلق گردد.

۱۰- سند (آگهی) تاسیس انواع شرکتها که توسط مرجع ثبتی منتشر می گردد یکساله و تمدید و ثبت تغییرات آن منوط به تایید الکترونیک حسب مورد دستگاه متولی اعطای مجوز و سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی است.

۱۱ – ارائه هر گونه خدمات ثبتی به شرکتهای ثبت شده از جمله ثبت تغییرات، پلمپ دفاتر تجاری، دفتر ثبت تجارتی، مستلزم بروزرسانی اطلاعات در مواعد قانونی و حسب مورد تاییدیه الکترونیکی دستگاه متولی اعطای مجوز و سازمان امور مالیاتی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران می باشد. در صورت عدم تسلیم تاییدیه های مذکور، پس از اخطار پانزده روزه از طریق سامانه ثنا و یا پایگاه اطلاعات سازمان ثبت ارائه هر گونه خدمات از جمله خدمات ثبتی، بانکی، مالی، مالیاتی، بیمه ای و گمرکی به آن شخص متوقف می گردد. اعاده آن به وضعیت سابق صرفا با ارائه تاییدیه های مذکور و یا صدور حکم قضایی مجاز است.

۱۳ – کلیه الزامات قانونی مربوط به ثبت شرکتها از جمله احرازهای بانکی، مالیاتی و بیمه ای و احراز های هویتی و اهلیتی صرفا از طریق پنجره واحد برخط، غیر حضوری و آتی انجام می شود.

معاونین امور اسناد و توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی، مدیران کل ثبت اسناد و املاک استانها، مدیرکل ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری، مدیرکل پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی مسئول نظارت بر حسن اجرای مقررات مذکور می باشند .

پیرو ابلاغیه فوق به شماره ۱۴۰۱/۸۲۱۴۳ مورخ 1401/05/08 به منظور جلوگیری از ثبت شرکتهای صوری ، بخشنامه جدیدی در تاریخ 1401/08/21 که تصویر آن در ادامه آورده شده توسط سازمان ثبت اسناد و املاک کشور منتشر شد .

elhaghye

 

مدارک لازم برای افزایش سرمایه در شرکتهای سهامی خاص

  1. صورتجلسه افزایش سرمایه روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر شرکت 
  2. دو نسخه اظهار نامه ثبت شرکت سهامی از اداره ثبت شرکتها تهیه و پس از تکمیل نمودن آن کلیه اعضای هیات آنرا امضاء و به همراه صورتجلسه هیات مدیره و صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده  برای مشاهده نمونه اظهارنامه افزایش سرمایه اینجا کلیک کنید .
  3. گواهی بانکی دایره بر پرداخت وجه افزایش سرمایه بضمیمه صورتجلسه به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری ارسال گردد و در متن گواهی بانکی اشاره به مبلغ پرداختی بابت افزایش شرمایه شده باشد .
  4. اگر افزایش سرمایه از محل مطالبات نقدی حال شده اشخاص از شرکت می باشد لیست مطالبات که به تایید بازرسی یا بازرسین قانونی شرکت رسیده باشد نیز لازم است
  5. صورتجلسه هیات مدیره دایر بر افزایش سرمایه شرکت حداکثر ظرف یکماه پس از عملی شدن افزایش سرمایه به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری ارسال گردد. ( در اجرای ماده 163 لایحه اصلاحی قانون تجارت)
  6. لیست سهامداران پس از فروش سرمایه که به امضاء رسیده و هیات مدیره صحت آن را تأیید نموده باشد 
  7. صورتجلسه در چند نسخه تنظیم و پس از امضای اعضاء هیات مدیره در ذیل کلیه صفحات آن به همراه دیگر مدارک ظرف مدت سه روز تحویل اداره پست شود و سپس بارکدپستی در سیستم درج گردد .
  8. پس از تایید کارشناس سازمان وضعیت پرونده به حالت ارسال شده به روزنامه رسمی در می آید و شما میتوانید پس از چاپ پیش نویس آگهی و احراز هویت در سازمان نسبت به پرداخت روزنامه رسمی آگهی افزایش سرمایه خود اقدام کنید و تمام .

برای آنکه کلیه مراحل و تنظیم صورتجلسه افزایش سرمایه شرکت شما به درستی صورت بگیرد لازم است از کارشناسان و متخصصین این امر کمک بگیرید جهت مشاوره و انجام با ما تماس بگیرید و یا درخواست خود را در اینجا ثبت نمایید .

طبق اعلام سازمان صنعت ، معدن و تجارت از شرایط اخذ کارت بازرگانی داشتن محل کسب با موقعیت اداری اعم از ملکی یا استیجاری دارای شناسه رهگیری می باشد .

نکته مهم 1 : کاربری ملک نباید مسکونی باشد .

نکته مهم 2 : علاوه بر استعلام محل کسب از طریق کد رهگیری ، برای صدور کارت بازرگانی از محل کسب متقاضی بازدید به عمل می آید .

برای اخذ کارت بازرگانی حتما باید واحد کسب و کار شما تجاری باشد تا بتوانید کارت بازرگانی با اعتبار 5 ساله دریافت کنید در غیر ایصورت اعتبار کارت بازرگانی شما یک ساله خواهد بود .

جهت اطلاعات بیشتر و اخذ کارت بازرگانی حقیقی و یا کارت بازرگانی حقوقی با ما تماس بگیرید .

 

جهت دریافت تخفیف و مشاوره

عدد  4  را به شماره  09120035133  ارسال کنید

 

درباره ی مرکز ثبتی و حقوقی جهان ثبت جهان ثبت یکی از مراکز وابسته به شرکت ارتباطات الکترونیک سهامی خاص است. این مرکز انجام امور اداری ثبت و تغییرات شرکت، موسسه، برند، لوگو و علائم تجاری را انجام می دهد. آدرس دفتر مرکزی : تهران، میدان رسالت جنب مسجد الرسول

ارائه خدمات در سراسر کشور - شماره ثبت 2448 و 454575 ،  شناسه ملی :  14004072938

جهت تماس با ما اینجا کلیک کنید  ( یا به 09120035133 پیامک دهید )