اخبار

ثبت

زمانی که شرکت ها یا اشخاص حقوقی می خواهند تاسیس شوند دقیقا مثل زمانی که یک نوزاد یا شخص حقیقی متولد می شود و برایش اسمی انتخاب و بعد در سازمان ثبت احوال ثبت می شود ، برای شرکت ها نیز به همین شکل می بایست این نام در اداره ثبت شرکت ها  ثبت و شناسنامه شرکت در پایگاه اطلاعات اشخاص حقوقی کشور به ثبت برسد . 

حال این نام که از سه کلمه تشکیل شده است ممکن است بعد از مدتی به دلایل مختلف تغییر کند ، مثلا : فرض کنید نام شرکت زیبا سازان آمل باشد ، اگر مکان شرکت به شهر دیگری منتقل شود اسم شرکت به تبع باید تغییر کند چون مکان شرکت دیگر در آمل نیست ، یا فرض کنید اسم شرکت از نام یکی از اعضای شرکت تشکیل شده باشد و شرکت به اعضای جدید منتقل شده باشد در این حالتت نیز بایستی نام شرکت تغییر کند ، یا اصلا فرض کنید به مرور زمان اعضای شرکت بدون دلیل خاصی صرفا به این نتیجه می رسند که می خواهند نام شرکتشان را تغییر دهند ، برای این منظور بایستی طی یک صورتجلسه تغییر نام مراتب را در اداره ثبت شرکت ها به ثبت و سپس به اطلاع عموم برسانند .

برای دریافت مشاوره و فایل صورتجلسه استاندارد تغییر نام در شرکت های سهامی خاص به شماره 02191003111 یک پیام در واتساپ ارسال کنید و یا تماس بگیرید .

نکات مهم برای ارسال مدارک و صورتجلسه تغییر نام در شرکت های سهامی خاص  :

  •  کلیه صورتجلسات می بایست روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد .
  • در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه و لایحه اصلاحی  قانون تجارت الزامی است. در صورتیکه مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده ارسال اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه ظرف مدت سه روز تحویل اداره پست شود و سپس بارکدپستی در سیستم درج گردد .
  • صورتجلسه در چند نسخه تنظیم و به امضاء هیات رئیسه برسد یک نسخه آن ظرف مدت سه روز تحویل اداره پست شود و سپس بارکدپستی در سیستم درج گردد .
  • نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهام آنها در یک لیست نوشته شده و به امضای آنها برسد و هیات رئیسه  مجمع صحت آنرا تایید و بهمراه صورتجلسه به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری ارسال گردد .

زمانی که شرکت ها تاسیس می شوند باید یک موضوع فعالیت برای شرکت خود در نظر بگیرند ، که این موضوع ممکن است طی گذشت سال ها تغییر کند یا مواردی را اعضای شرکت بخواهند به موضوع شرکت اضافه کنند ، در این زمان می بایست این موضوعات چه تغییر و چه الحاق مواردی به موضوع شرکت در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری به ثبت برسد ، برای این منظور بایستی صورتجلسه ای تنظیم و به اداره ثبت شرکت ها ارسال شود .

برای دریافت مشاوره و فایل صورتجلسه استاندارد تغییر یا الحاق مواردی به موضوع شرکت های سهامی خاص به شماره 02191003111 یک پیام در واتساپ ارسال کنید و یا تماس بگیرید .

موارد مهم ارسال مدارک صورتجلسه تغییر یا الحاق مواردی به موضوع شرکت های سهامی خاص :

  • کلیه صورتجلسات می بایست روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد .
  • در صورتی که موضوع شرکت کلاً تغییر یابد یا مواردی درآن اصلاح گردد یا مواردی به آن الحاق گردد، بطور کامل در صورتجلسه نوشته شود .
  • در صورتیکه موضوع قبل از ثبت نیاز به اخذ مجوز از مرجع خاصی باشد می توانید بدواً به مرجع مربوطه مراجعه و مجوز لازم را اخذ و بهمراه صورتجلسه ظرف مدت سه روز تحویل اداره پست شود و سپس بارکدپستی در سیستم درج گردد .
  • صورتجلسه در چند نسخه تنظیم و کلیه صفحات به امضاء هیات رئیسه جلسه برسد و یک نسخه ظرف مدت سه روز تحویل اداره پست شود و سپس بارکدپستی در سیستم درج گردد .
  • در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت ماده (99) الزامی است .
  • در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری شود .
  • نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهام آنها در یک لیست نوشته و به امضاء آنها برسد و هیات رئیسه مجمع صحت آن را تأیید و بهمراه  صورتجلسه به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری ارسال گردد .

شاید برای شرکت شما هم اتفاق افتاده باشد که به دلایلی بخواهید اقدام به تغییر آدرس یا نشانی شرکت خود کنید ، یا حتی از شهری به شهر دیگر نقل مکان کنید و ... برای این منظور بایستی مراتب را به اطلاع عموم رسانده و قبلا موضوع را در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری به ثبت برسانید ، اگر چنانچه واحد ثبتی شما بعد از تغییر آدرس تغییری نکند بایستی در سامانه ثبت شرکت ها گزینه تغییر آدرس در همان واحد ثبتی را انتخاب کنید و در صورتی که آدرس به شهر یا شهرستان دیگر منتقل شده باشد بایستی گزینه تغییر ارس به واحد ثبتی دیگر را انتخاب کنید .

نکات مهم برای ثبت صورتجلسه تغییر آدرس شرکت های سهامی خاص :

  • کلیه صورتجلسات می بایست روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد .
  • در صورتی که هیات مدیره طبق اساسنامه شرکت اختیار تغییر محل را داشته باشد با تنظیم صورتجلسه هیات مدیره نسبت به تغییر محل اقدام شود .
  • در صورتیکه تغییر محل از یک شهرستان به شهرستان دیگر باشد نام شهرستان و آدرس محل آن در شهرستان دقیقاً قید شود و پیگیری شود که پرونده به شهرستان مربوطه ارسال گردد .
  • صورتجلسه در چند نسخه تنظیم و کلیه صفحات به امضاء هیات رئیسه جلسه برسد ظرف مدت سه روز تحویل اداره پست شود و سپس بارکدپستی در سیستم درج گردد .
  • در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت (ماده 99) الزامی است .
  • در صورتی مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری ارسال گردد .
  • نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهام آنها در یک لیست نوشته و به امضاء آنها برسد و هیات رئیسه مجمع صحت آن را تأیید و بهمراه صورتجلسه به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری ارسال گردد

برای دریافت مشاوره و فایل صورتجلسه استاندارد تغییر آدرس در شرکت های سهامی خاص به شماره 02191003111 یک پیام در واتساپ ارسال کنید و یا تماس بگیرید .

در شرکت های سهامی خاص اعضای هیئت مدیره شرکت باید هر دو سال یکبار طی جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه در چهار ماهه نخست هر سال از بین سهامداران شرکت انتخاب شوند ( نکته : مدیرعامل می تواند خارج از شرکا باشد ) ، همچنین بازرسین نیز که می توانند سهامدار باشند باید هرسال تمدید یا انتخاب شوند ، ضمن اینکه تعیین دارندگان امضای مجاز نیز در این صورتجلسه امکان پذیر است ، حال در صورتی که تا قبل از پایان تیرماه این جلسه سالیانه تشکیل نشود ، اعضا می توانند در ماه های دیگر سال طی یک جلسه مجمع عمومی عادی بطور فوق العاده این تصمیمات را اتخاذ و در اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری به ثبت برسانند .

تذکرات مهم برای ارسال صورتجلسه تعیین سمت و دارندگان امضای مجاز در شرکت های سهامی خاص به اداره ثبت شرکت ها :

  1. کلیه صورتجلسات باید روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضای اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد .
  2. در صورتی که در نظر باشید رئیس هیات مدیره و مدیر عامل یک نفر باشد وفق ماده 124 لایحه اصلاحی قانون تجارت باید مراتب در مجمع عمومی عادی یا عادی بطور فوق العاده مطرح به تصویب 3/2 اعضای حاضر در مجمع برسد .
  3. صورتجلسه  در ظرف مدت سه روز تحویل اداره پست شود و سپس بارکدپستی در سیستم درج گردد .
  4. در صورتی که جلسه با حضور اکثریت اعضای هیئت مدیره تشکیل شده باشد رعایت دعوت وفق مقررات اساسنامه و لایحه  اصلاحی قانون تجارت الزامی است و ارائه نمونه دعوت از هیئت مدیره یا تعهد هیئت مدیره مبنی بر رعایت تشریفات دعوت ذیل صورتجلسه الزامی است .

برای دریافت مشاوره و فایل صورتجلسه تعیین سمت و دارندگان امضای مجاز در شرکت های سهامی خاص به شماره 02191003111 یک پیام در واتساپ ارسال کنید 

در اغلب شرکت های سهامی خاص ، در اساسنامه ذکر می شود که کلیه سهام با نام عادی می باشند ، حال ممکن است شرکتی سهام خود را بی نام به ثبت رسانیده باشد یا بعد از تبدیل سهام خود به بی نام بخواهد آن را به وضعیت قبل و با نام تبدیل کند ، در اینصورت باید به گونه زیر عمل شود :

مراحل ثبت رسمی سهام بی نام به سهام با نام در شرکت های سهامی خاص

بایستی مراتب در روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی های مربوط به شرکت در آن نشر میگردد سه نوبت هریک به فاصله پنج روز منتشر و مهلتی که کمتر از شش ماه از تاریخ اولین آگهی نباشد به صاحبان سهام داده شود تا برای تبدیل سهام خود به مرکز شرکت مراجعه کنند .
در آگهی تصریح خواهد شد که پس از انقضای مهلت تعیین شده کلیه سهام بی نام شرکت باطل شده تلقی می گردد سهامی بی نام که ظرف مهلت مذکور در ماده 44 برای تبدیل به سهام بانام به مرکز شرکت تسلیم نشده باشد باطل شده محسوب و برابر تعداد آن سهام با نام صادر و توسط شرکت در صورتی که سهام شرکت در بورس اوراق بهادار پذیرفته شده باشد از طریق بورس و گرنه از طریق حراج فروخته خواهد شد .

آگهی حراج حداکثر تا یک ماه پس از انقضای مهلت شش ماه مذکور فقط یک نوبت در روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی های مربوط به شرکت در آن نشر می گردد ، منتشر خواهد شد . فاصله بین آگهی و تاریخ حراج حداقل ده روز و حداکثر یک ماه خواهد بود در صورتی که در تاریخ تعیین شده تمام یا قسمتی از سهام به فروش نرسد حراج تا دو نوبت طبق شرایط مندرج در این ماه تجدید خواهد شد .
از حاصل فروش سهامی که بر طبق ماده ۴۵ فروخته می شود ابتدا هزینه های مترتبه از قبیل هزینه آگهی حراج یا حق الزحمه کارگزار بورس کسر و مازاد آن توسط شرکت در حساب بانکی سپرده می شود . در صورتی که ظرف ده سال از تاریخ فروش سهام باطل شده به شرکت مسترد شود مبلغ سپرده و بهره مربوطه به دستور شرکت از طرف بانک به مالک سهم پرداخت میشود. پس از انقضای ده سال باقیمانده وجوه در حکم مال بلاصاحب بوده و باید از طرف بانک و با اطلاع دادستان شهرستان به خزانه دولت منتقل گردد .
در مورد مواد 45 و 46 قانون مذکور ، هرگاه پس از تجدید حراج مقداری از سهام به فروش نرسد صاحبان سهام بی نام که به شرکت مراجعه می کنند به ترتیب مراجعه به شرکت اختیار خواهند داشت از خالص حاصل فروش سهامی که فروخته شده به نسبت سهامی بی نام در دست دارند وجه نقد دریافت کنند و یا آن که برابر تعداد سهام بی نام خود ، سهام با نام تحصیل نمایند و این ترتیب تا وقتی که وجه نقد و سهم فروخته نشده هردو در اختیار شرکت قرارداد رعایت خواهد شد .

تذکرات مهم برای تبدیل سهام بی نام به با نام در شرکت های سهامی خاص :

  • کلیه صورتجلسات می بایست روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد .
  • ارائه لیست سهامداران قبل و پس از تبدیل نوع سهام به امضاء کلیه سهامداران .
  • تعهد هیئت مدیره مبنی بر اینکه سهام قبلی ابطال و سهام جدید صادر گردد.
  • در خصوص مجامع اکثریت ارائه اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت مجامع در رعایت ماده 97  و نیز رعایت ماده 47 لایحه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت الزامیست ( ارسال سه نوبت روزنامه تبدیل ) از طریق پست
  • در خصوص مجامع 100% صرفا رعایت ماده 47 لایحه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت الزامیست. (ارسال سه نوبت روزنامه تبدیل) از طریق پست
  • رعایت ماده 102 لایحه اصلاحی قانون تجارت. ( برگ نمایندگی )

برای دریافت مشاوره و فایل صورتجلسه تبدیل سهام بی نام به با نام در شرکت های سهامی خاص به شماره 02191003111 یک پیام در واتساپ ارسال کنید 

سامانه اداره ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری مطابق روال هرسال در ایام نوروز 1403 از تاریخ 27 اسفندماه 1402 لغایت 5 فروردین 1403 به صورت موقت از دسترس خارج می شود و سرویس به کاربران و متقاضیان ثبت شرکت و یا تغییرات و دیگر امور ثبتی ارائه نمی دهد ، شما عزیزان می توانید حتی در ایام تعطیلات نوروز با کارشناسان ما در جهان ثبت در فضای مجازی در ارتباط باشید ، کارشناسان ما در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهند بود .

برای تسریع در پاسخگویی یک پیامک به شماره 09120045244 ارسال کنید .

jahansabt1403

 

در شرکت های سهامی خاص ، سرمایه شرکت در بین سهامداران مطابق توافق آنها تقسیم می شود که این قسمتهای تقسیم شده را سهم می گویند ، حال در اکثر موارد این سهام به صورت بانام و عادی در زمان تاسیس و در اساسنامه قید می شود و به صورت کلی و طبق قانون تازمانی که کل سرمایه شرکت پرداخت نشده باشد شرکت ها نمی توانند سهام بی نام صادر کنند یعنی می بایست تمامی مبلغ اسمی هر سهم پرداخت شده باشد تا اجازه تبدیل سهام بانام عادی به سهام بی نام توسط سازمان ثبت داده شود .

برای تبدیل سهام بانام به بی نام ، مراتب فقط یک نوبت در روزنامه کثیرالانتشاری که آگهی های مربوط به شرکت در آن نشر می گردد ، منتشر می شود و مهلتی که نباید کمتر از دو ماه باشد به صاحبان سهام بانام داده می شود که برای تبدیل سهام خود به سهام بی نام ، به مرکز شرکت مراجعه کنند . پس از انقضای مهلت مذکور ، برابر تعداد سهامی که تبدیل نشده است ، سهام بی نام صادر و در مرکز شرکت نگهداری خواهد شد . البته هر موقع که صاحبان سهام بانام به شرکت مراجعه کنند ، سهام بانام با آن ها اخذ و ابطال و سهام بی نام به آن ها داده شود.
پس از تبدیل کلیه سهام بانام به بی نام یا بالعکس و یا حسب مورد پس از سپری شدن هر یک از مهلت های فوق الذکر ، شرکت سهامی باید مرجع ثبت شرکت را از موضوع مطلع سازد تا مراتب طبق مقررات به ثبت برسد و برای اطلاع عموم آگهی شود . دارندگان سهامی که سهام خود را تعویض نکرده باشند ، نسبت به آن سهام حق حضور و رای در مجامع عمومی صاحبان سهام را نخواهند داشت .

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که چرا شرکت ها تصمیم به تبدیل سهام بانام به بی نام می گیرند ؟ در پاسخ باید گفت که در گذشته هدف از تبدیل سهام در صورتجلسات شرکت ، مباحث مربوط به تسهیل نقل و انتقال و یا مباحث مالیاتی بوده اما در سال های اخیر با توجه به اطلاق ماده 143 قانون مالیات های مستقیم و مکاتبات سازمان امور مالیاتی مبنی بر شمولیت دریافت مالیات در هنگام نقل و انتقال سهام بی نام و رعایت دقیق ماده 44 و 47 لایحه اصلاحی قانون تجارت عملا جلوی فرار مالیاتی این گونه شرکت ها از طریق ادارات ثبت گرفته شده است .

تذکرات مهم برای تبدیل سهام بانام به بی نام در شرکت های سهامی خاص :

  • کلیه صورتجلسات می بایست روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد .
  • ارائه لیست سهامداران قبل و پس از تبدیل نوع سهام به امضاء کلیه سهامداران .
  • تعهد هیئت مدیره مبنی بر اینکه سهام قبلی ابطال و سهام جدید صادر گردد.
  • در خصوص مجامع اکثریت ارائه اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت مجامع در رعایت ماده 97  و نیز رعایت ماده 47 لایحه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت الزامیست ( ارسال سه نوبت روزنامه تبدیل ) از طریق پست
  • در خصوص مجامع 100% صرفا رعایت ماده 47 لایحه اصلاحی قسمتی از قانون تجارت الزامیست. (ارسال سه نوبت روزنامه تبدیل) از طریق پست
  • رعایت ماده 102 لایحه اصلاحی قانون تجارت. ( برگ نمایندگی )

برای دریافت مشاوره و فایل صورتجلسه تبدیل سهام با نام به بی نام در شرکت های سهامی خاص به شماره 02191003111 یک پیام در واتساپ ارسال کنید و یا تماس بگیرید . 

شرکت های سهامی خاص در مراحل اولیه ثبت تاسیس خود می بایست 35% سرمایه اولیه خود را بعد تایید نام شرکت در حسابی به نام شرکت در شرف تاسیس بلوکه کنند و گواهی بانکی را برای ثبت نهایی شرکت خود به اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری شهر خود پست کنند ، حال در مواردی که شرکت های سهامی خاص بعد از تاسیس تصمیم به افزایش سرمایه می گیرند ، ملزم به پرداخت کل سرمایه شرکت در حساب شرکت سهامی خاص خود می باشند در غیر اینصورت انجام افزایش سرمایه امکان پذیر نیست .

مراحل ثبت پرداخت سرمایه تعهدی شرکت سهامی خاص :

  1. ابتدا به بانکی که افتتاح حساب شرکت خود را در ابتدای تاسیس انجام  داده اید مراجعه کنید و با ارائه مدارک شرکت و واریز کل سرمایه اولیه شرکت از بانک گواهی بانکی دریافت کنید .
  2. سپس بایستی صورتجلسه خود را تنظیم نموده و به گواهی بانکی نیز در صورتجلسه اشاره کنید که کل سرمایه شرکت با جزئیات .... پرداخت شد .
  3. درخواست ثبت پرداخت سرمایه تعهدی شرکت خود را در سامانه ثبت شرکت ها نهایی کنید .
  4. صورتجلسه ، رسید پذیرش اینترنتی و گواهی بانکی اخذ شده را به اداره ثبت شرکت ها که آدرس آن به صورت دقیق در رسید پذیرش ذکر شده ارسال کنید .
  5. منتظر تایید اداره بمانید و بعد از تایید سازمان نسبت به پرداخت حق الثبت خود اقدام کنید .
  6. در این مرحله نوبت می رسد به امضای الکترونیک مدیرعامل یا شخصی که به عنوان امضا کننده دفاتر در سامانه و صورتجلسه اعلام کردید .
  7. یک تا دو روز پس از امضای الکترونیک ، شماره مکانیزه آگهی فعال شده و می توانید نسبت به پرداخت هزینه آگهی پرداخت سرمایه تعهدی شرکت خود اقدام کنید و تمام .

برای دریافت مشاوره و فایل صورتجلسه پرداخت سرمایه تعهدی شرکت های سهامی خاص به شماره 02191003111 یک پیام در واتساپ ارسال کنید 

برای انحلال شرکت سهامی خاص که به دلایل مختلف ممکن است تصمیم به این کار توسط اعضای شرکت انجام شود بایستی مراحل ان را طی کنید و البته باید به قوانین انحلال شرکت نیز واقف باشید ، توصیه می شود حتما این امر و امور دیگر ثبتی را به متخصصین این امر که وکلای پایه یک دادگستری و امور ثبت هستند و افرادی که تجربه این کار را دارند بسپارید ، اما به صورت اجمالی توضیحاتی در این مورد در این مقاله داده خواهد شد تا در جریان کار قرار بگیرید .

اگر چنانچه تصمیم به انحلال شرکت سهامی خاص خود گرفته اید و کلیه اعضای شرکت با این کار موافق هستند ابتدا باید علت آن را مشخص کنید و در صورتجلسه به تصویب برسانید ؛ 

مطابق مواد 199 تا 201 لایحه اصلاحی قانون تجارت شرکت سهامی در موارد زیر منحل می‌شود :

  1.  وقتی که شرکت موضوعی را که برای آن تشکیل شده است انجام داده یا انجام آن غیر ممکن شده باشد .
  2.  در صورتی که شرکت برای مدت معین تشکیل گردیده و آن مدت منقضی شده باشد مگر اینکه مدت قبل از انقضاء تمدید شده باشد .
  3. در صورت ورشکستگی .
  4. در هر موقع که مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام به هر علتی رأی به انحلال شرکت بدهد مثلا : اعضا اقرار کنند که به سود مورد انتظار خود دست نیافتند .
  5. در صورت صدور حکم قطعی دادگاه .

طبق ماده 200 لایحه اصلاحی قانون تجارت ‌، انحلال شرکت در صورت ورشکستگی تابع مقررات مربوط به ورشکستگی است .

ماده 201 لایحه اصلاحی قانون تجارت نیز می گوید در موارد زیر هر ذینفع می‌تواند انحلال شرکت را از دادگاه بخواهد :

  • در صورتی که تا یک سال پس از به ثبت رسیدن شرکت هیچ اقدامی جهت انجام موضوع آن صورت نگرفته باشد و نیز در صورتی که‌فعالیت‌های شرکت در مدت بیش از یک سال متوقف شده باشد .
  •  در صورتی که مجمع عمومی سالانه برای رسیدگی به حساب‌های هر یک از سال‌های مالی تا ده ماه از تاریخی که اساسنامه معین کرده است‌تشکیل نشده باشد .
  • در صورتی که سمت تمام یا بعضی از اعضای هیأت مدیره و هم چنین سمت مدیر عامل شرکت طی مدتی زاید بر شش ماه بلامتصدی مانده‌باشد .
  • در مورد بندهای یک و دو ماده 199 در صورتی که مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام جهت اعلام انحلال شرکت تشکیل نشود و یا رأی‌به انحلال شرکت ندهد .

برای دریافت مشاوره و فایل صورتجلسه انحلال شرکت های سهامی خاص به شماره 02191003111 یک پیام در واتساپ ارسال کنید 

بسیاری از صاحبان کسب و کار که از دستگاه های کارتخوان استفاده می کنند ، بعد از اعلام سازمان امور مالیاتی مبنی بر الزام پرداخت مالیات دستگاه های کارتخوان ، اینطور برداشت شد که همه ملزم به پرداخت مالیات هستند درصورتی که کسانی که تا سقف ۱۸ میلیارد تومان فروش داشته ، یعنی به حدی نرسیده که بتوانند صورتحساب صادر کرده و به بیانی از صدور آن معاف هستند ، می‌توانند تا پایان سال 1404 از دستگاه‌های کارتخوان و درگاه پرداخت الکترونیکی خود برای صدور صورتحساب الکترونیکی استفاده کنند و رسید دستگاه‌های کارتخوان برای این افراد به عنوان صورتحساب الکترونیکی تلقی می‌شود . فروشندگان خدمات و کالا‌های تک‌نرخ و همچنین کسانی که سقف ۱۸ میلیارد تومان فروش داشته و از صدور صورتحساب معاف هستند ، تا پایان سال ۱۴۰۴ رسید دستگاه‌ها و درگاه پرداخت الکترونیکی آن‌ها به عنوان صورت حساب الکترونیکی تلقی می‌شود ، اشکان هراتی ، معاون پژوهش سازمان امور مالیاتی کشور در یک برنامه تلویزیونی ، با اشاره به صاحبان دستگاه‌های کارتخوان و مشمولان صدور صورتحساب الکترونیکی گفت : به موجب قانون تسهیل که در دی ماه سال 1402 تصویب و نهایی شد ، اشخاص حقیقی و حقوقی ملزم به صدور صورتحساب الکترونیکی هستند ، هراتی ادامه داد : بانک مرکزی به موجب قانون تسهیل ، فاکتور‌های دستگاه‌های کارتخوان و درگاه‌های پرداخت الکترونیکی را به صورتحساب الکترونیکی تبدیل می‌کند .

صفحه1 از9

 

جهت دریافت تخفیف و مشاوره

عدد  4  را به شماره  09120035133  ارسال کنید

 

درباره ی مرکز ثبتی و حقوقی جهان ثبت جهان ثبت یکی از مراکز وابسته به شرکت ارتباطات الکترونیک سهامی خاص است. این مرکز انجام امور اداری ثبت و تغییرات شرکت، موسسه، برند، لوگو و علائم تجاری را انجام می دهد. آدرس دفتر مرکزی : تهران، میدان رسالت جنب مسجد الرسول

ارائه خدمات در سراسر کشور - شماره ثبت 2448 و 454575 ،  شناسه ملی :  14004072938

جهت تماس با ما اینجا کلیک کنید  ( یا به 09120035133 پیامک دهید )